Gezichtsbehandelingen

Lakshmi - reinigende behandeling  45 min.

Bij een reinigende behandeling word de huid gereinigd met een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging d.m.v. een reinigingsmilk en een gezichtspeeling of een lysing. Als voorbehandeling voor het verwijderen van onzuiverheden krijgt u een warme doek op het gezicht of de vapozone. Hierna word een masker aangebracht en een verzorgende crème afgestemd op de behoeftes van uw huid.


Lakshmi - Lotus behandeling  60 min.

Een holistische gezichtsbehandeling met persoonlijke op u afgestemde geuren en een intake gesprek. 

Bij de Lotus behandeling word uw huid gereinigd d.m.v. een reinigingsmilk en een peeling of een lysing. Als voorbehandeling voor het verwijderen van uw onzuiverheden krijgt u een warme doek op uw gezicht of de vapozone. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd en een heerlijke gezichtsmassage gegeven. Hierna word een gezichtsmasker aangebracht en een verzorgende crème afgestemd op de behoeftes van uw huid. 


Lakshmi - beauty concept compleet 90 min.

Een holistische gezichtsbehandeling  en persoonlijke op u afgestemde geuren. Voor huidverbetering en totale ontspanning. Bij deze behandeling word Uw huid gereinigd d.m.v. een reinigingsmilk en een peeling of een lysing. Als voorbehandeling op het verwijderen van de onzuiverheden krijgt u een warme doek op het gezicht of de vapozone. Hierna worden uw wenkbrauwen geëpileerd en krijgt u een heerlijke gezichtsmassage met marmerpunten. Hierna word een gezichtsmasker aangebracht met een handmassage en een verzorgde crème. En als afsluiter koffie of thee. 

 

 

Lakshmi - mannenbehandeling 60 min.

Bij de lakshmi mannenbehandeling word u huid gereinigd d.m.v. van een reinigingsmilk en peeling of een lysing. Als voorbehandeling voor het verwijderen van de onzuiverheden krijgt u een warme doek op het gezicht of de vapozone. Daarna worden de wenkbrauwen bijgewerkt en krijgt u een heerlijke gezichtsmassage met schouders en nek. Hierna word er een gezichtsmasker aangebracht en een verzorgende crème.


Acne behandeling    60 minuten

§  Oppervlakte reiniging

§  Diepte reiniging

§  Onzuiverheden verwijderen

§  Masker

§  Verzorgende Crème

 

Chocolade gezichtsbehandeling   60 minuten

Bij de lakshmi chocoladebehandeling word uw huid gereinigd dmv een reinigingsmilk en een chocoladepeeling daarna kunt u heerlijk genieten van een gelaatsmassage met schouders nek en decolleté. Gevolgd door een chocolademasker van pure cacoabonen op het gezicht en een verzorgende crème.


 

Sensatia - Oosterse wellness treatment  75 minuten 

Bij de sensatia oosterse wellness treatment word u gezicht gereinigd met een facialcleanser en een gezichtspeeling. Hierna krijgt u als voorbehandeling op het verwijderen van de onzuiverheden een warme doek op het gezicht of de vapozone. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd en een heerlijke hoofdhuid met gezichtsmassage. Hierna krijgt u een gezichtsmasker en een verzorgende crème afgestemd op uw huidtype. 

 

§

 

     *Bij telaat afzeggen van afspraak word er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Graag 24 uur van te voren afspraak afzeggen.